Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po mnoha letech o sobě dává opět slyšet Veronika Zaňková, která na sebe poprvé upozornila v první řadě SuperStar. Zpěvačka se silným altem složila hudbu k nové filmové komedii Jedlíci aneb Sto kilo lásky. Pod hudbou k filmu je podepsána se svým životním partnerem Lukášem Černým, se kterým mají dvě děti.

„Hudbu k Jedlíkům jsme skládali asi čtrnáct dní, a přestože jsme film za tu dobu viděli mnohokrát, stále nás baví. Některé hlášky jsme dokonce začali doma používat. Jedlíci jsou totiž doslova komedií takzvaně ze života a řada lidí se v některých postavách určitě najde. Takových komedií mnoho není,“ říká Veronika Zaňková.

A jak se jim daří skloubit hudbu s rodinným životem, respektive starostí o dvě malé děti? Výhodou prý je, že mají studio doma. Přesto připouští, že nejvíce práce udělají v noci, kdy děti spí. „A také nám s hlídáním velmi pomáhají rodiče, bez nich by to bylo o dost složitější,“ připouští Veronika.

Skládání filmové hudby by se Veronika s Lukášem chtěli věnovat i do budoucna. „Obraz, zvuk a hudba jsou jakousi svatou trojicí, která, když se dílo podaří, může prohloubit emoci, kterou divák při sledování filmu vnímá. A to je to, co nás na tom láká,“ dodává Lukáš Černý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám