Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Renata Langmannová (37) si na finálový večer Česká Miss 2013 netradičně oblékne smoking. Ženskost jí ale rozhodně chybět nebude.

Návrhář Lukáš Lindner totiž model v pánském stylu ozvláštnil o několik typicky ženských prvků. „Pánský styl je letos v kurzu a Renata v tomhle modelu vypadá obzvlášť sexy," pochvaloval si tvůrce Lukáš Lindner.

Langmannová má radost, že rozbije tradici a na finále po sedmi letech její nohy nebude zakrývat sukně, ale kalhoty. „Všech sedm let jsem na finále oblékala šaty. Letos chci být jiná a chci se odlišovat," říká Renata.

Modelčin dámský smoking je ozvláštněn velmi hlubokým výstřihem. Renata se ale nebojí, že ukáže víc, než by sama chtěla. Pojistí si to případně speciálními oboustrannými samolepkami. „Jedna věc je v tomhle modelu stát a jedna věc je sedět. Určitě to budu řešit tak, abych se cítila pohodlně a komfortně v obou případech," říká Česká Miss 2006.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám