Hlavní obsah
Článek

Michal Červín (53) a Barbara Kautmanová si jdou opět po krku. Spor bývalého páru, který se dal dohromady během televizní reality show Vem si mě, rozdmýchalo hrazení alimentů na společnou dceru Rozárii.

Podnikatel, který je mimo jiné nepravomocně odsouzený na osm let vězení za finanční delikty, tvrdí, že výživné pravidelně platí. „Nedlužím jí ani korunu! Mám platit od letošního ledna soudem stanovenou sumu, oba měsíce má zaplacené," vyjádřil se exkluzivně Super.cz Červín a pro tvrdé slovo nešel daleko: „Žádných dvě stě padesát tisíc té c***e nedlužím, ať laskavě zveřejní rozsudek o výživném a zesměšní se." Následně Červín uvádí: „Kdybych po paní Kautmanové požadoval zpět všechny výdaje nejen za dovolené, tak by mi to musela splácet do konce života. Na její úroveň ale nikdy neklesnu."

S tímto postojem samozřejmě ostře nesouhlasí Kautmanová. „Dovolené jsem si vždy platila sama. Navíc jsem kvůli Červínovu podvodu přišla o své auto, které jsem řádně splatila," brání se a jedním dechem dodává: „Nechápu, proč Červín tahá do této kauzy dovolené, které si hradil z pochybných peněz. Pokud se nemýlím, jde tu o budoucnost dcery, které k dnešnímu dni nekoupil ani lízátko."

A jak se tedy celá věc má? Podle původního rozsudku soudu prvního stupně dlužil pan Červín od roku 1.4. 2009 k dnešnímu dni částku zhruba 250 000 korun. Tento týden byl Kautmanové doručen rozsudek, kde mu bylo od 1.1. 2011 zpětně sníženo výživné vzhledem k jeho majetkovým poměrům na částku 4000 korun z původních 7500 korun.

„Soudný a inteligentní člověk si názor na tuto situaci, náš právní systém a jeho osobu udělá sám," uvádí matka dítěte.

Reality show Vem si mě skončila před šesti lety, ale zdá se, že příběh Červína a Kautmanové je nekonečný.

Reklama

Další články

Načítám