Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Viditelně spokojená a s úsměvem od ucha k uchu se Christina Aguilera (43) ukázala ve středu v losangeleském TCL Chinese Theatre. Jako bývalá porotkyně pěvecké soutěže The Voice nemohla chybět na akci pořádané k čtvrté řadě, která v USA právě startuje na stanici NBC.

Majitelka nezaměnitelného hlasu měla k radosti důvod. Od jejího loňského působení v soutěži zhubla, což se nejspíš odrazilo i na jejím psychickém rozpoložení. Aguilera sice tentokrát dorazila jen jako host, jelikož ji má v roli porotkyně vystřídat Shakira, ale i tak z ní sálala dobrá nálada. Kromě Aguilery v porotě od minula bude chybět i Cee Lo Green, jenž bude nahrazen zpěvákem Usherem.

Zpěvačka proslulá svým nevytříbeným módním vkusem tentokrát sáhla i po správném modelu. Zeštíhlující černá barva šatů s rozevlátou sukní a pas zdůrazňujícím okovaným páskem byly ideální volbou. Aguilera nešlápla vedle ani s výběrem bot - vysoké jehlové podpatky s platformou opticky protáhly její nohy. Ty pak působily štíhlejší i díky výraznému opálení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám