Hlavní obsah
Článek

Jiří Pomeje se na prahu padesátky konečně dočká potomka, Andrea Šťastná mu přivede na svět dítě, na které se kontroverzní herec, producent a moderátor už teď těší jak blecha. „Genetické testy dopadly v pořádku, ale i tak se začínám hrozně bát, aby bylo miminko zdravé a všechno s ním bylo v pořádku. Včera jsem poprvé viděl svého potomka, jak kope nožkama a máchá ručkama a brečel jsem jako malej kluk,“ svěřil se Super.cz Jiří.

Jiří Pomeje (†54), už víte, kdy se vám má dítě narodit?

Termín máme stanovený na druhou polovinu září. Takže buď bude znamením Panna nebo Váhy. Bylo by hezký, kdyby to byla holčička Anička, podle mé babičky a oblíbené tety Andrey, ale jestli to bude kluk, bude to taky fajn. Tam ještě jméno nemáme vybrané. Rodinná rada nás tlačí do toho aby to byl Jiří Pomeje III, ale to bych mu chudákovi nerad udělal.

Jak se cítíte?

Je mi nádherně. Když mě vyhazovali z VIP zpráv, jenom jsem se tomu smál, protože mít vlastní dítě, to je nad všechny poklady světa. Všechny problémy mi teď připadají směšné. Už jsem se bál, že se vlastního potomka nedočkám. A když jsem ho ve středu viděl na screeningu, jakej je to ďábel, rozbrečel jsem se. Bylo to nejkrásnější kino mého života a navíc jsem i u tohohle filmu byl koproducentem.

Asi nebylo úplně nejpříjemnější, když se do vás novináři obouvali, že jste impotent, že? S bývalými ženami Michaelou Kuklovou a Ivetou Bartošovou (†48) se vám potomka zplodit nepodařilo.

To je osud. Teď jsem teprve potkal tu správnou ženskou, s těmi předešlými to tak nemělo být. Když jsem potkal Andreu, okamžitě jsem věděl, že s ní chci být do konce života a mít s ní dítě. A všechno se nám daří. Navíc jsem rád, že to přišlo až teď, ve dvaceti bych si dítě tak nevychutnal jako teď.

Staráte se o těhotnou manželku pečlivě?

Prožívám to s ní nejvíc, jak to jde. Chodím na všechna vyšetření, mám všechno pečlivě nastudované, běhám jí pro jídlo a neskutečně si to užívám. Andrea dostala hrozné těhotenské chutě. Takový bramborový salát se sekanou by dřív asi nepozřela. Jediný problém, který vnímám, je, že mám větší břicho než ona. Mám veškeré příznaky těhotenství. Když je Andree blbě, mně taky. Výkyvy nálad máme společné. A žeru jak nezjednaný. Jenže ona to po porodu shodí, já ne.

Asi prožíváte nejkrásnější okamžiky života.

Rozhodně. Všichni mi teď můžou vlézt na záda. Čekáme dítě, dostal jsem krásný nabídky. Tam někde nahoře někdo rozhodl, že se mi ve správný čas začne všechno dařit. Po všech těch životních peripetiích přišla seshora odměna. Jsem vděčný a pokorně šoupám nohama.

Reklama

Další články

Načítám