Hlavní obsah
Článek

Již jsme vás informovali, že Lucii Vondráčkovou (44) čeká velmi netradiční úloha v dabingu. V české animované trojrozměrné komedii Kozí příběh se sýrem se jako speciální host divákům představí ve velmi voňavé roli. Do filmu totiž nazpívala hned celou partu vyzrálých syrečků.

„Velké hvězdy se občas ve filmu objeví jen v malé roli, ve filmovém žargonu se takovému zjevení říká „cameo“. Lucie je skvělá, že i při svém postavení a s nabitým programem s rolí syrečků souhlasila a nazpívala ji,“ říká nadšeně režisér a producent Kozího příběhu Jan Tománek.

Den v nahrávacím studiu s Kozím příběhem strávila Lucie Vondráčková hned po svém příletu z Kanady na jaře, téměř v utajení a ještě dříve, než se na ni navalila další práce s natáčením a dabingem.

Lucie se zařadila do hvězdné sestavy hlasů Kozího příběhu, které vévodí Jiří Lábus jako Koza a v níž je i Michal Dlouhý jako „Dlouhý“, Karel Heřmánek, Martin Dejdar, Mahulena Bočanová, Matěj Hádek, Miroslav Vladyka, Miroslav Táborský, Václav Vydra nebo Ota Jirák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám