Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po uši zamilovaný páreček Dara Rolins (51) a Rytmus před pár dny oslavili své první výročí. Teprve v říjnu loňského roku, přestože jsou ze stejné branže, takže se logicky znají už dost dlouho, přeskočila mezi hvězdami při focení reklamní kampaně pro jejich oblíbenou značku sportovního oblečení jiskra. A je z toho láska jako trám.

Teď se Dara na své sociální síti pochlubila první společnou fotkou, která vznikla před šesti lety během natáčení klipu k písni Party DJ. Jejich objetí bylo tehdy jen přátelské a ani jeden z nich neměl ponětí, že je osud za pár let svede dohromady také v soukromém životě.

„Toto je naše první společná fotka. To ještě nikdo netušil, že 8. října se do sebe po uši zamilujeme. Život je krásný a už je to rok, co jeden skvělý muž udělal maximálně šťastnou jednu blonďatou ženu... Miluju tě!!!“, napsala Dara k fotce, která od loňska jistě patří k oblíbeným snímkům jejího soukromého archivu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám