Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) by měla ve čtvrtek stanout na lavici svědků při projednávání obvinění svého přítele Josefa Rychtáře (65), který je obžalován z několika trestných činů. Pokud se neomluví z důvodu zdravotní indispozice po sobotní nehodě, při níž si pohmoždila hrudník, uslyší trestní senát zajímavou historku o tom, jak se potkala tváří v tvář s Darinou Novou (66), které odloudila dnes již bývalého manžela. A zatímco exmanželka Rychtáře i její syn shodně tvrdí, že Josef měl Darině během setkání vyhrožovat, Iveta strážcům zákona při vyšetřování sdělila, že všechno bylo naopak. Máme její výpověď!

K události došlo 16. dubna loňského roku. Darina Nová, dříve Rychtářová, dorazila do domečku rodinné bezpečnostní firmy, kde podle svých slov potkala Bartošovou, oblečenou pouze v tričku. A začalo rodeo. Když se pokusila vykázat svou sokyni v lásce z prostor, měla se se zlou potázat a slyšet z úst manžela jen urážky a nadávky. Iveta Bartošová, která byla podle Nové těžce mimo, to ale viděla jinak.

„Kolem 15. hodiny tam přišla Darina Rychtářová, která jí začala sprostě nadávat a urážet a přitom jí vyčítala, že jí rozbila rodinu. Jmenovaná u obviněného a Dariny Rychtářové bydlela asi jeden měsíc. Darina Rychtářová se po tuto dobu chovala k obviněnému velmi vulgárně, ponižovala ho před návštěvami a doma nic nedělala. Obviněný se však snažil, aby byl v rodině klid,“ citují Bartošovou policisté.

„V ten den bylo patrné, že Darina Rychtářová se chce na svědkyni fyzicky vrhnout, avšak obviněný si sedl vedle svědkyně, a tak se Darina Rychtářová vrhla na obviněného. Do obviněného bušila pěstmi a dávala mu facky. Obviněný se pouze bránil,“ vypověděla prý Bartošová. Ta si do puntíku přesně pamatuje na údajně nevhodné chování Dariny, ale jiné důležité detaily už ne.

„Svědkyně si nevybavuje, že by do kanceláře přijel syn obviněného Josef, je ale možné, že si to nepamatuje, z chování Dariny Rychtářové byla v šoku a v tu dobu odešla někam jinam. O příjezdu syna obviněného ví od obviněného a V. V. (zaměstnanec Rychtářovy agentury – pozn. red.). Neslyšela, že by obviněný ten den Darině Rychtářové jakkoli vyhrožoval. Rovněž ji fyzicky nenapadl. Na závěr svědkyně uvádí, že Darina Rychtářová obviněnému vyhrožovala, že ho zničí a že ho dostane za mříže,“ prohlásila prý zpěvačka, která si překvapivě pamatuje vše přesně tak, aby to podpořilo jejího přítele a poškodilo jeho bývalou paní.

Rychtáře nejen za údajné urážení manželky samosoudkyně odsoudila k podmínce, ten se ale odvolal, a tak se nyní koná klasické soudní řízení. Tam mu jistě nepomůže ani výpověď policistů, kteří byli přítomní tomu, kdy se po hádce Rychtářových Josef pustil do takového vyhrožování, až jeho exmanželka omdlela a skončila v nemocnici.

Reklama

Další články

Načítám