Hlavní obsah
Článek

Uspěla v televizi i přes holý zadek a nadváhu, získala obdiv diváků, ale i Lucie Bílé nebo Jana Krause. Účastnice první řady Česko Slovensko má talent má ale i nepřátele - nemůže ji ani cítit Halina Pawlowská. Už víte, kdo se skrývá za maskou nemrtvé zrůdy?

Do podoby halloweenské příšery nedávno zhubnuvší travesti moderátorku Naděždu Krupskou předělal Rumun Vlad Taupesh ze sekce speciálního líčení barrandovských ateliérů. Muž, jenž má údajně v přímé linii předků Vlada Tepéše alias hraběte Draculu, spolupracoval na řadě hollywoodských trháků, jako jsou Hellraiser, Kletba bratří Grimmů, Hellboy a další.

A z Krupské nyní udělal neživou moderátorku. Ta vypadá, jako by poprvé v životě vyšla bez líčení...

„Vlad mě pozval sedmadvacátého října od osmi hodin na svou Halloween Párty v Malostranské besedě. Moderovat ji budu s Markem Vašutem, a tak jsem musela ke speciálnímu vizážistovi, aby mi to slušelo,“ směje se Krupská, kterou Halina Pawlowská, s jejíž parodií dobyla televize, nemůže ani vystát.

Na akci bude k vidění mnoho děsivých masek. Organizátoři slibují show, která je vidět jedině snad v Americe u červeného koberce při premiérách kasovních trháků. Uvidíme prý například i originál masky operní pěvkyně Laguny z 5. elementu. Těšit se můžeme ale i na krvavý striptýz známý z filmu Hannibal v Londýně nebo z krvavého videoklipu Robbieho Williamse Rock DJ. „Má maska je o něco přirozenější, ne-li reálnější,“ láká zvědavce sám Vlad Taupesh.

Reklama

Další články

Načítám