Hlavní obsah
Článek

V podzemních prostorách kavárny, kde jsme Báru Basikovou (61) potkali, bychom si zpěvačky - nebýt svítícího úsměvu a blond hřívy - ani nevšimli. Po třech týdnech u moře je jako černoška. "Dva týdny jsem byla s dcerami na Maledivách, pak ještě týden se synem v Egyptě, aby mu nebylo líto, že nebyl u moře. A v zimě proběhl ještě Zanzibar, letos se mi to vyvedlo," pochvalovala si Bára.

K moři odjela, aby jí nikdo nevnucoval, že musí udělat velkou oslavu padesátin. "Takhle jsem se 17. února jenom probudila se slovy, že jsem holkám řekla, že už mají starou mámu. Jinak jsem to neprožívala, měly jsme pohodovou dovolenou, užily jsme si to, opalovaly se, koupaly, četly knížky," vyprávěla Bára.

"Samozřejmě ten přelom, kdy se z číslice s koncovkou -cet najednou stane -sát, jsem řešila. Ale to se zastavit nedá, tak se musím starat o to, jak žiju, jak vypadám a jak se cítím, místo abych přemýšlela nad datem narození," míní zpěvačka, která vypadá velmi odpočatě a plná energie, jen zase trošku nakynula.

"Měla jsem další operaci nohy, musela jsem být v klidu, u moře jsem také spíš odpočívala, ale už jsem se objednala na bailine, kde se hubne pomocí elektrických šoků, abych se dala zase dohromady. Dokončuji po dvanácti letech svoji další sólovou desku, chtěla bych na podzim vyjet na turné, tak ať k něčemu vypadám," smála se Basiková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám