Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hvězda první řady Česko Slovensko má talent Diana Kalashová (21) má kromě úspěchů na hudebním poli pozitivní zkušenosti i s předváděním módy. Slečna, jež v Talentu zaujala Lucii Bílou, se kterou nedávno vystupovala i v jednom televizním pořadu, svou milou tvářičkou a bezprostředností uhranula i protřelé fashion specialisty. Podívejte se, jak jí to na nových módních fotkách sluší!

Kalashová fotila novou kolekci dětské módy pro období podzim/zima v luxusním apartmá hotelu Hilton Prague a bylo vidět, že ji to baví stejně jako zpívání. „Moc se mi líbí být za modelku,“ říká holčička, která je už nějaký čas tváří jednoho z butiků, na jehož nedávné módní přehlídce také vystupovala.

I tak je dívka školou povinná v jednom kole. Čeká ji návštěva Moskvy, kam je stejně jako loni pozvaná coby host velmi oblíbeného pořadu, jenž se v Rusku vysílá na Nový rok. Bude ale také hostem Mikulášské párty v Hilton Prague a těšit se na ni mohou i diváci charitativní akce Srdce pro děti, kam si prý Dianka připravuje spoustu hezkých dárků. A v neposlední řadě natáčí také druhý singl, tentokrát v angličtině, a hlásí, že to bude velký hit!

Reklama

Další články

Načítám