Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tisíce kilometrů od sebe, přesto ve stejný den sáhly po těch samých šatech. Zajímavá shoda vkusu se přihodila České Miss z roku 2010 Jitce Válkové (32) a anglické zpěvačce, textařce a populární porotkyni britského X Factoru Tulise Contostavlos (24). Obě si totiž v úterý oblékly tentýž model.

Tulisa zvolila černobílé minišaty se svislými pruhy v horní části a vodorovnými ve spodní během procházky po Los Angeles, Jitka si je oblékla na tiskovou konferenci k blížící se volbě České Miss 2013, jejíž finále se uskuteční již 23. března.

Jak je vidět, podoba obou půvabných brunetek i láska k hudbě a zpěvu není to jediné, co je spojuje. Kromě výběru stejných šatů v jeden den k nim obě zvolily i podobné doplňky v černé barvě se zlatými detaily. Zatímco Válkové zdobily zlaté hroty její lodičky a se zlatou byla kombinovaná i její kabelka Prada, Tulisa se spokojila s řetězy v této barvě na kabelce.

Reklama

Další články

Načítám