Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Martin Dejdar (59) je sice již skoro devatenáct let ženatý s krásnou manželkou Danielou, se kterou má dvě děti, to mu ale nebrání v tom, aby zalehl do postele s jinou ženou. A ještě žertoval, že dlouho ženu do postele pět minut po seznámení nedostal. Jeho choť se ale bát nemusí, všechno to bylo jen na oko.

„Dlouho se mi nic takového nepovedlo. Je dobré vědět, že to stále zvládám,“ smál se herec, jehož manželka se nemusí ničeho bát. I když Dejdar během slavnostního otevření obchodu s luxusními postelemi v centru Karlových Varů ležel v posteli s krásnou finalistkou Československé SuperStar Monikou Bagárovou (29), myšlenkami byl stále doma.

„Stejnou postel mám i doma. Nemůžu si ji vynachválit, má ale jednu nevýhodu. Když se jednou vyspíte v této posteli, v žádné jiné se už nikdy nevyspíte, což je pro mě jako pro herce, který často spí po hotelech, trošku problém,“ dodal se smíchem Dejdar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám