Hlavní obsah
Článek

Půvabná herečka Anna Kulovaná skončila loni mateřskou dovolenou a nastoupila do role lékařky na plastické chirurgii v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Během roku pohubla a dokonce začala mít lepší vztah k některým zkrášlovacím zákrokům. Jeden jí dokonce nabídli zdarma.

"Dostala jsem nabídku, jestli bych nechtěla jít na plastiku nosu. Ale odmítla jsem, myslím, že se dá dobře žít i s tím, který mám," řekla Super.cz maminka dvouleté dcerky. Jiné operace ale nezavrhuje.

"Je třeba trend operace očních víček a myslím, že to může hodně pomoct. A nemám nic ani proti dalším zákrokům, co se obličeje týče," svěřila. "Ale na plastiku prsou bych nešla určitě. To bych se bála," míní Anna.

Ta v pondělí oslavila jednatřicáté narozeniny a je stejně štíhlá, jako když se objevovala v seriálu Dobrá čtvrť v České televizi. "Zhubla jsem přes léto, byli jsme na chatě, hodně jsme jezdili na kole, pořídili jsme si za něj i vozíček pro dceru. A hlavně jsem neměla stres. Při něm vždycky přiberu," uzavřela Kulovaná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám