Hlavní obsah
Článek

Její široký úsměv, bohatá kštice a dlouhé nohy ji předurčily k tomu, aby se stala jednou z největších hvězd Hollywoodu. Julia Roberts (44) je známá jako krásná a éterická herečka, která je idolem mnoha mužů. Během natáčení nového filmu s názvem August: Osage County se ale i taková diva proměnila v nepříliš vzhlednou dámu.

Julia byla spatřena v Oklahomě, kde společně s dalšími herci natáčela scény výše zmíněného snímku. Během emocionálně vypjatých partů působila nenalíčená herečka velmi vyčerpaně.

Hvězda televizních obrazovek, která je matkou tří dětí, jež má s kameramanem Danielem Moderem, byla oblečena do světlého trička, košile a volných džínových kalhot. Její typicky vlnité vlasy byly tentokrát narovnané a její široký úsměv nahradila smutná tvář.

Děj filmu se odehrává na americkém středozápadě v domě, kde se sejde celá rodina po záhadném zmizení otce a patriarchy. Tři dcery se opět setkávají a jsou konfrontovány s nemocnou matkou, která má rakovinu a je závislá na prášcích. Na povrch vyplouvají stará tajemství a nastává čas na rodinné zúčtování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám