Hlavní obsah
Článek

O tom, že Míša Nosková (41) zhubla už dvacet čtyři kilo, byly popsány stohy papíru, ale není jedinou muzikálovou zpěvačkou, která během loňského roku výrazně změnila svoji postavu. "Já shodila jedenáct kilo," prozradila nám půvabná Petra Peterová, kterou známe z muzikálu Bídníci nebo jako vokalistku zesnulého Petra Muka (†45).

"Nehubla jsem cíleně. Bylo v tom spíš hodně práce a stresu," svěřila půvabná blondýnka, které život pořádně zamotal těžký zdravotní stav jejího přítele, jenž skončil v kómatu. Nyní už se ale dívá na svět optimističtěji.

Spolu s Míšou zkoušejí v divadle v Ústí nad Labem muzikál Noc na Karlštejně. A právě když se obě vracely ze zkoušky domů, Míša zjistila, že by se měla účastnit jedné párty a není vhodně oblečená.

"Takže jsme zajely k Petře domů a ona se stala mojí stylistkou. Všechno z jejího šatníku mi bylo, tak mě takhle oblékla. Máme nejen stejnou velikost oblečení, nahoře třicet čtyři a dole třicet šest, ale i bot. Ale přijde mi, že v Pétiných kozačkách trochu kloktám," smála se Nosková. "Mně jsou taky velké, ale líbily se mi, tak jsem si je koupila," překvapila Peterová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám