Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco podnikatel Pepa Kokta je bez peněz a sám přiznává, že ho živí jeho manželka Gábina Partyšová (45), jeho těhotná milenka Ornella Štiková (31) si rozhodně nemá ohledně financí na co stěžovat. Její rodina je v balíku, takže Ornella nakupuje v nejluxusnějších obchodech a i její nenarozené miminko se bude mít jak v bavlnce.

Na křtu nového CD Kroků Michala Davida se předvedla v outfitu, za který dohromady zaplatila přes sto tisíc. Kabelka Louis Vuitton, boty Prada za třicet tisíc a šatičky Fendi ji vyšly dohromady na devadesát tisíc, luxusní vyšívaný kabátek ze Španělska stál dvacet tisíc.

Kabelek světových značek za tučnou sumičku má doma Ornella desítky a ulítává si i na pořádně drahých botičkách. Ostatně i její miminko už má doma výbavičku od Diora.

"S Pepou jsem opravdu nebyla kvůli penězům, naše rodina jich má dost. Asi rozhodně víc než Pepa s Gábinou dohromady," směje se Ornella. "Všichni ví, jak na tom Pepa finančně je a myslím, že to je dostatečný důvod, že mé těhotenství nebyla žádná vypočítavost. Milovala jsem ho," dodala blondýna.

Reklama

Další články

Načítám