Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zažíváme poslední záchvěvy lásky mezi Ivetou Bartošovou (†48) a jejím milým Josefem Rychtářem (65)? Dvojička, která se dala dohromady před rokem, asi letošního Silvestra neoslaví společně. A proč by také? Zatímco Iveta se škrábe nahoru za pomoci nové televizní stanice a ošetřovatele tak nepotřebuje, Rychtář zase cítí, že splnil svou historickou úlohu a chtěl by se raději vrátit k exmanželce. Není divu, že ti dva už se začínají hádat.

To bude ostatně vidět už v pondělí 15. října v prvním díle reality show Iveta, kterou ve 20 hodin odstartuje své vysílání TV Pětka. Bartošová jede s Pepánkem do rodného Frenštátu a přítel zpěvačky má z jejího chování nervy na pochodu. Ta totiž chce co chvíli zastavit na pumpě na toaletu (vážně kvůli použití WC?) a Rychtáře to rozčiluje. „Jsem z tebe na mrtvici! Obzvlášť, když chceš každou hodinu zastavit na čurání,“ zuří říčanský podnikatel.

Ivetu to ale nerozhodí a představí na plná ústa veřejnosti svůj plán hodný princezničky. „Já si jednou zařídím, až na to budu mít peníze, takový větší auto, kde budu mít kakáček a čur**ek. Prostě nebude se muset zastavovat. Bude tam toaleta a rychlé občerstvení, abych nemusela k pumpám,“ prozrazuje Bartošová. Tu nesmírně obtěžuje, že všude budí rozruch.

„S Pepou jsme dvakrát více nápadní. Lidi mi říkají, že by si mě vůbec nevšimli, kdyby vedle mě nestál pan Rychtář. Když jdu sama, jsem v pohodě, ale tady pan Rychtář, to je celebrita,“ směje se naoko Iveta, kterou ale rostoucí popularita přítele asi nemůže zrovna těšit.

Podle našich zpráv už se přátelům svěřila, že neví, jak teď dát Rychtářovi sbohem, když jí rok tolik pomáhal. Podobné dilema má i její druh, jenž však prý doufá, že nejpozději Ivetiným koncertem 23. prosince v Lucerně jejich vztah definitivně skončí.

Reklama

Další články

Načítám