Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Kostková (47) a Aleš Háma (50) jsou již sehrané duo na moderátorském poli. Televizní diváci je mají v živé paměti jako moderátory televizní show Duety…když hvězdy zpívají. Nyní se však spolu představí na divadelních prknech ve hře Frankie a Johnny, kterou intenzivně zkoušejí.

Že se jedná o komorní a velice důvěrnou zpověď dvou lidí plnou emocí, je patrné i z fotografie, která v souvislosti s přípravami představení vznikla. Na fotce, která bude zároveň plakátem k představení, je zřejmé, že se Kostková a Háma opravdu velmi úzce sblíží. Někomu by se mohlo zdát, že se herečka ke svému spoře oděnému kolegovi tiskne až podezřele silně. Žádné nekalosti za tímto chováním ale nemůžeme vidět, vždyť jde přece o divadlo, navíc o hru pod režijním vedením manžela Kostkové Petra Kracika.

Podle našich informací se diváci mohou těšit na krásný a uvěřitelný příběh okořeněný jemným humorem o tom, jakou dá práci vzájemné sbližování dvou obyčejných lidí, kterým už život přichystal řadu těžkých životních zkoušek.

Reklama

Další články

Načítám