Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvaadvaceti roky si manželé Mick Jagger a Jerry Hall pořídli v luxusní londýnské čtvrti Richmond rodinný dům. Jenže v roce 1999 po jednadvaceti letech soužití své manželství anulovali a rozhodli se dál se vydat každý svým směrem. Tedy po vypořádání majetku. Ovšem dodnes se nemohou shodnout, kdo v domě na jihozápadě Londýna zůstane.

Jerry tvrdí, že v domě prožila těhotenství s jejich dcerou Georgiou, jíž je teď dvacet roků, a že by na nemovitost měla mít nárok ona. Přitom bývalá modelka v domě pobývá a původně po rozvodu počítala s tím, že jí Mick nemovitost za deset miliónů liber – asi tři sta miliónů korun – přenechá.

Hall chce po Jaggerovi, aby podepsal nové smlouvy, které by z ní učinily jedinou majitelku. A rocker se zdráhá.

„Ten dům je pro ni zdrojem stále větších obav, že jí vlastně vůbec nepatří,“ cituje kamarádku Hall list Daily Mail.

Bývalá modelka přitom chce dům prodat a zajistit se finančně na důchod. S Jaggerem má čtyři děti – osmadvacetiletou Elizabeth, sedmadvacetiletého Jamese, dvacetiletou Georgii a patnáctiletého Gabriela.

Mick se k převodu domu nemá a podle dosavadních smluv smí v domě Jerry pobývat pouze do svých pětašedesáti let, tedy ještě devět roků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám