Hlavní obsah
Článek

Závislosti provázejí herce Colina Farrella většinu dospělosti. Dependence na alkoholu a drogách se ale dokázal úspěšně zbavit a nahradil ji zdravým životním stylem. K němu patří i časté návštěvy sauny. Střídání horkého vzduchu a ledové vody se stalo pro irského rodáka novou posedlostí.

„Miluju pocení. Miluju turecké lázně a ruské sauny. Už před sedmi roky jsem se začal pravidelně potit a od té doby to miluju. Vylučují se tím toxiny z těla. Člověk tam má takové prapůvodní pocity ve světě, který je tak moderní a rychle plynoucí a tak technický. Je to něco starodávného a odolalo to zkoušce časem, člověk to tam cítí,“ uvedl Colin ke své vášni prospívající zdraví.

Nedávno zase představitel filmového Alexandera Velikého tvrdil, že ho závislosti na drogách zbavila jóga. „Pomohlo mi to zůstat dál od kokainu a whisky. Život plyne v cyklech. Nehodlám tvrdit, že nastal určitý den nebo čas, kdy se změnily věci, nebo že jsem jiný člověk. Užívám si práci víc. Užívám si víc být otcem. Užívám si věci, o nichž by mě nikdy nenapadlo, že si je budu užívat, třeba jógu!“ svěřil šestatřicetiletý Ir magazínu Observer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám