Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hvězda první řady Česko Slovensko má Talent Radek Bakalář, kouzelník, který zaujal nejen svým citem pro kouzlení, ale také zapojením tance, po letech konečně začal sundávat svůj typický šátek. „Mnoho lidí si myslelo, že pod ním něco schovávám. Nebo vůbec nic, že jsem plešatý. Tak ho už občas nepoužívám,“ svěřil se nám sympaťák Radek.

Ten byl hostem křtu vín Václava Vydry a Josefa Aloise Náhlovského v pražské restauraci Mount Steak a nejvíc se měl ke čtveřici krásných rockerek z dívčí kapely K2. Jak se mu vůbec pár let poté, co se proslavil, když kouzlil z roztančenými tyčkami, daří?

„Kouzlením se uživit dá. Není to žádný zlatý důl, ale pořád se mám líp, než kdybych chodil do klasické práce,“ tvrdí Radek, který se spojil s agenturou Richarda Dušáka, manažera zesnulého Petra Muka. A společně připravují velké věci. Třeba zmizení motorky Harley Davidson.

„Vždy jsem byl zastáncem menších kouzel. Efekt je tam velmi silný, protože lidé vidí, když kouzlíte metr od nich, že asi těžko používáte zrcadla a podobné věci. Ale protože přišla poptávka po velkých kouzlech, pouštím se i do nich,“ tvrdí Radek. Ten hrdě prohlašuje, že by zvládl většinu z čísel slavného Davida Copperfielda.

„Troufám si říct, že bych uměl 99 procent jeho kouzel. A protože tancuju, asi bych je i posunul dál. Na druhou stranu jsem ale byl ve Vegas na jednom jeho představení a musím uznat, že David zraje jako víno,“ uvádí mladík, který je už dva roky zadaný. A svou lásku by nevyměnil ani za třicítku prsatic.

A jak vlastně vzpomíná na Talent? „Upřímně řečeno, produkce se o nás sice do finále starala bezvadně, ale hned po něm nám jen poděkovali a ve tři v noci všechny soutěžící nechali, ať se postarají sami o sebe. Ani hotel jim do druhé dne nezařídili. To mě šokovalo,“ dodal mág Radek Bakalář.

Reklama

Další články

Načítám