Hlavní obsah
Článek

Na pultech se objevují první vlaštovky z kolekcí plavek pro léto 2013 a je na co koukat! Na své si přijde skutečně každý. Prohlédněte si plavkové novinky, nechte se inspirovat a získejte slevu 20 %! Máme pro vás slevový kód, který platí na kompletní sortiment - to jsou Happy Days na Astratex.cz!

Na plavky není nikdy brzy, připravte se na sezónu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máme pro vás unikátní kód, se kterým získáte slevu 20 % na veškerý sortiment, takže i na plavky. Ale pozor, akce trvá jen do neděle. A jak slevu získáte? Vložte do připraveného pole v košíku kód HD313 a sleva se okamžitě uplatní.

Originální potisky vedou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Okouzlující plavky s exotickým potiskem sklidí úspěch nejen na pláži, ale i u bazénu. Plavky můžete nosit bez ramínek, aby vaše opálení bylo perfektní, nebo s ramínky, která se zavazují za krkem. Vyztužené košíčky se zesílenou spodní částí vytvoří decentní push-up efekt a s podšitým spodním dílem se nemusíte bát průsvitnosti. Buďte oslňující!

Retro detaily pro glamour pocit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V efektních plavkách Agrita se budete cítit jako filmová hvězda. Vyztužené košíčky s všitými kosticemi zaručí dokonalý dekolt a efektní zavazování za krkem opticky zúží ramena. Krásná modrá barva bude dokonale kontrastovat s opálením a vy se tak můžete cítit jako kráska z magazínu.

Mladistvá rozvernost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obdivné pohledy si můžete užívat v sexy plavkách s rozverným potiskem. V originálních plavkách s netradiční kombinací barev a vzorů vás totiž nikdo nepřehlédne! Všité kostice a vyztužené košíčky s push-up efektem vykouzlí perfektní tvar prsou a celkový dojem podtrhne odepínatelná mašle. Nebojte se být jiná.

Komfort s dojmem luxusu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud nepotřebujete nebo nechcete své vnady zvýrazňovat plavkami s push-up efektem, nevyztužené košíčky jsou pro vás to pravé. Horní díl uhlídá i větší prsa a vyšší spodní díl ukryje nedostatky v oblasti bříška. Květinový potisk v kontrastních barvách dodává plavkám na originalitě. Ať už se chystáte k rybníku nebo k moři, plavky Sable jsou zde pro váš perfektní pocit.

Další články

Načítám