Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Díky množství internetových outletových shopů se zbožím nízké kvality nebo s falzifikáty značek převládá názor, že sortiment internetových obchodů je vždy levný, méně kvalitní nebo že jde o výprodeje zboží starších sezón. Pokud však objevíte kouzlo nakupování na Dessue – European Fashion House, svůj názor rychle změníte. Cesta, kterou jsme se vydali, je totiž naprosto odlišná.

Buďte jedineční!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Internetový módní dům Dessue nabízí pravý značkový sortiment spodního prádla, oblečení, plavek a dalšího módního zboží. A co je nejdůležitější, celá naše nabídka je orientována na aktuální a kompletní kolekce značek na danou sezónu. Pouze díky obrovskému počtu zákazníků vám můžeme přinášet tu nejširší možnou nabídku jedinečných produktů z limitovaných kolekcí značek, které ani v obchodech nenajdete, a za nejlepší ceny - tak buďte jedineční! Kolekce Podzim/Zima 2012 pomalu startují v naší nabídce, proto doporučujeme registraci, díky níž budete informováni o nejžhavějších novinkách a speciálních nabídkách, jež jsou pouze pro registrované v Dessue Club! Vždyť Vánoce se pomalu blíží a každý tip na originální dárek pod stromeček přijde vhod!

Za své peníze si zasloužíme ty nejnovější módní kolekce!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pojďte se s námi naučit nakupovat značkové oblečení, plavky nebo spodní prádlo pouze z aktuálních módních kolekcí, žádný outlet, ale hlavně levně a také s trochou fantazie! Móda od těch nej top značek v naší bezkonkurenční nabídce, jakými jsou EA7 Emporio Armani, Dolce&Gabbana, EMPORIO ARMANI, John Galliano, DESUE, Just Cavalli, DKNY, Roberto Lucca a další. Rádi bychom vám také představili módní značky u nás sice zatím méně známé, ale velmi oblíbené v zahraničí.

Jedinečné kolekce Podzim / Zima 2012 pro dnešní muže!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dodejte si punc znalce módy – pořiďte si značku John Galliano! Novinové potisky slavného Johna Galliana v novém redesignu pro letošní rok mohou opět ozdobit vaše oblečení i spodní prádlo. Letos se dokonce dostaly také na pánské spodní prádlo, takže motiv novinového potisku se může stát nepřehlédnutelnou součástí vaší image. V internetovém módním domě Dessue.cz si svého „Galliana“ – ať už s novinovým potiskem, luxusním printem nebo decentnějším vzorem – můžete koupit třeba hned dnes a nejpozději do dvou pracovních dnů můžete mít i vy „cejch“ znalce dobrého stylu. Sportovní linie EA7 Emporio Armani z módního domu Giorgio Armani osloví určitě každého muže. EA7 Emporio Armani nese jasný rukopis ikony jménem Giorgio Armani. Kolekce EA7 nabízí oblečení s neustále inovovanými technologickými vlastnostmi a jsou tak ideální pro široké spektrum sportovních aktivit včetně běhu, fitness, golfu, zimních sportů nebo jen tak na volný čas. EA7 Emporio Armani nabízí i doplňky, multifunkční tašky do posilovny atd. Zajímavé produkty najdete i v sekci oblečení z nejnovějších kolekcí top značek! V průběhu dvou měsíců bude postupně kolekce kompletní a máte se nač těšit! A pánové, již brzy v naší nabídce startují kolekce spodního prádla Emporio Armani, které se těší velké oblibě! Pokud nejste zaregistrován, učiňte tak, abyste byli informováni o horkých novinkách pro sezónu Podzim / Zima 2012! Milé dámy, určitě u nás najdete v příštích měsících ty nej dárky pro vaše muže!

Luxus pro moderní ženy, které vědí, co chtějí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dámská móda musí v první řadě kopírovat aktuální módní trendy. V naší nabídce pro Podzim / Zimu 2012 jsou luxusní kolekce Just Cavalli, sportovní značkové oblečení EA7 Emporio Armani, spodní prádlo a plavky Emporio Armani a již brzy přibyde kolekce John Galliano 2012. Dámská móda pro tento rok jedině z DESSUE! Jedinečná nabídka dámské módy od DESSUE – European Fashion House je kombinací luxusu, kvality, trendů a jedinečnosti. Možná zaprotestujete, že za drahé značkové oblečení nebo spodní prádlo utrácet nechcete. Vždyť ani není vidět! Nad tím se však lze jen pousmát, a to hned ze dvou důvodů. Tím prvním je, že prádlo vidět je! Nikdy nevíte, kde se budete muset nebo chtít svléknout a spodní prádlo o vás napoví rozhodně víc než džíny nebo triko. Druhým důvodem k pousmání je utkvělá představa, že značková kvalita musí být drahá. Není to pravda. Stačí se naučit nakupovat na správném místě a nenakupovat zbrkle v předražených buticích obchodních center, ale ani v rádoby slevových e-shopech, kde nemusí jít o originální a nejaktuálnější kolekce.

Internetový módní dům DESSUE?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte-li něco neotřelého ve značkové kvalitě, něco pro opravdové módní znalce, zkuste určitě kolekce luxusního spodního prádla, plavek 2012 a trendy oblečení od prestižních italských, francouzských a amerických značek, které se k nám v posledních měsících poprvé dostávají díky společnosti DESIGNER-EUS, spol. s r. o. Ta provozuje internetový módní dům DESSUE a je oficiálním výhradním prodejcem a dovozcem značek EA7 Emporio Armani, John Galliano, EMPORIO ARMANI, Just Cavalli, DESUE, CHIK O LOKO – Paris, BODYQ – Paris, FREEGUN – Paris, GIGO – Miami, C-IN2 – New York pro region střední Evropy (Slovensko, Česká republika, Rakousko, Rumunsko, Polsko a Maďarsko).

A to nejdůležitější na konec!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Veškeré zboží je skladem s doručením do 48 hodin od objednání! Garance výměny nebo vrácení zboží! Díky působení v 16 zemích Evropy a více než 100 000 spokojených zákazníků jsme schopni vám vždy nabídnout bezkonkurenčně nejširší nabídku aktuálních limitovaných kolekcí top značek světa za skvělé ceny, to vše na jednom místě a z pohodlí domova. Budeme se těšit na vaši návštěvu.

Další články

Načítám