Hlavní obsah
Článek

I když se proslavil v Hlasu Česko Slovenska, muzikálový zpěvák Petr Kutheil nepatří mezi českou pěveckou elitu. I tak má ale fanynek i fanoušů víc než největší české veličiny! Podívejte se do fotogalerie na snímky dívek, které se mu nabízejí!

Není zrovna z největších, ale ženy na něm obdivují mimořádný hlas i charisma. A nejen ženy. „Ozval se mi jeden pán, co po mně chtěl nehty. Asi to byl sběratel,“ svěřil se nám Kutheil s tím, že občas umírá smíchy, když si čte žádosti od fanoušků. „Nevím, čím jsem je zaujal. Asi vypadám jako hodnej a důvěryhodnej člověk,“ chechtá se Petr.

Ozvala se mu i dívka, která s ním chtěla strávit perverzní noc. I přesto, že má přítele. „Začala tím, že jsem se jí líbil v divadle. Pak začala přidávat, že by šla ven. To nedávám. Chudák její přítel,“ říká zpěvák, který má věrnou a početnou základnu dychtivých žen kolem sebe. Určitě tvoří i podstatnou část obecenstva při muzikálu Kapka medu pro Verunku, v němž Kutheil momentálně exceluje.

„Jsem teď nezadaný, ale ty zprávy mi chodily i v době, kdy se to zrovna nehodilo. Když je odmítnete, napíší, že jste bu*erant,“ dodal se smíchem Petr. Na jeho nahé fotky se můžete podívat v našem dřívějším článku.

Reklama

Další články

Načítám