Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně setkání, na které všichni čekali. Manžel moderátorky Gábiny Partyšové Pepa Kokta se po provalení skandálu setkal se svou těhotnou milenkou Ornellou Štikovou. Nečekané setkání proběhlo na křtu CD skupiny Kroky Michala Davida. A jak to dopadlo? Kokta práskl do bot a utekl!

Kokta byl na pozvánkách uveden jako jeden z kmotrů desky. To ale nikdo netušil, že jeho roli kmotra může zmařit jedna blondýnka.

Podnikatel postával před divadlem, pokuřoval a prohlížel si fotky své manželky Gábiny, které mu zřejmě na párty někdo daroval. V tu chvíli před karlínským divadlem, kde se křest konal, zastavilo auto, ze kterého vystoupila Ornella.

Kokta byl jak opařený. Otočil se a upaloval pryč. Sama Ornella setkání komentovala takto: "Pepa utekl jako malý kluk. Nechápu to. Nemám problém se s ním pozdravit. Tohle mi přišlo trošku ubohé. Vážně mě překvapilo, jak se zachoval," dodala Ornella, která s Koktou čeká svého prvního potomka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám