Hlavní obsah
Článek

Byla hvězdou světového modelingu 90. let. Sexy černovláska Jarka Rytychová tehdy bodovala ve světě společně s Terezou Maxovou a Evou Herzigovou. Vypadá stále skvěle, i když se modelingu již nevěnuje.

"Pomáhám své kamarádce s propagací restaurace a butiku. Modeling mě již neživí, ale trochu se v něm pohybuji. Jsem v kontaktu s majiteli modelingových agentur i některými děvčaty. S Danielou Peštovou i Terezkou Maxovou se vídám. Byly jsme tehdy dobrá parta. Rády se potkáme," řekla Super.cz Rytychová.

Současný trend extrémní štíhlosti jí blízký není. Sama přiznává, že by se zřejmě nyní nechytla.  "Připadá mi to přehnané. Holčičky jsou mladé a hubené. Já jsem normální ženská, nejsem extrémně vyhublá. Trend nyní takový je, je to tak nastavené, musí se to respektovat, pravidla jsou daná. Já bych teď šanci neměla," prozrazuje Jarka.

Čím tedy tenkrát dobyla svět modelingu? "V pařížské Madison Models si tenkrát vzali Evu jako blondýnku, Terezu jako hnědovlásku a mě coby černovlásku. Já myslím, že v tom byl nějaký záměr. Typově se nehodím do české oblasti, možná se líbilo, že jsem byla jiná," myslí si Rytychová.

Jarka má dvě děti, osmiletá dvojčata Františka a Aničku. Dceru by jako modelku viděla nerada. "Svět modelingu je velmi složitý, tam bych se své děti možná spíš snažila odrazovat," dodala.

Reklama

Další články

Načítám