Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ratolesti Ilony Csákové (53) prý mají velmi dobrý apetit po tatínkovi. Starší syn Daniel je velký jedlík, a dokonce i půlročnímu Dominikovi velmi chutná. Zpěvačce ale vůbec není jedno, co přesně její potomci konzumují, a rozhodla se tedy zaměřit na bio potraviny.

„Rozhodla jsem se, že se stanu pěstitelkou a chovatelkou. Mám tu představu, že moje děti se hnusů a jedů najedí, napijí a nadýchají během života dost. Proto se snažím, aby kluci dostávali v možných relacích to nejlepší," svěřila se Ilona na prezentaci značky pramenité vody, jíž je tváří.

Některé potraviny zpěvačka dokonce na zahradě u svého domečku sama pěstuje. „Mám vlastní drobnou zeleninu a příští sezónu to rozšířím o ovoce, brambůrky a podobně. Zatím jsem u flóry a fauna je v pořadí. Začnu chovat drobné opeřence, kohouta a slepice a v plánu je i krůta," svěřila se Super.cz se svými farmářskými plány Csáková.

Ilonu prý velmi baví hrabat se v hlíně. „Možná na to nevypadám, ale pro mě bylo vždy mým snem mít zahradu, pěstovat bylinky a rostliny vůbec. Mám krásné zdravé děti a zahradu," prozradila zpěvačka, které se během uplynulé sezóny podařilo vypěstovat třeba obří rajče. Samozřejmě bez použití umělých hnojiv, jen s využitím chlévské mrvy a přírodního kompostu.

Související témata:
Ovoce
Krůta

Reklama

Další články

Načítám