Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manažer a partner zpěvačky Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) si nedá pokoj. Kvůli své agresivitě má stále více problémů. Potvrdila to i jedna z regionálních reportérek, pro kterou byl koncert Ivety ve Frenštátu asi prvním setkáním s agresí v životě. Zpěvačku sice chválí, ale Rychtář měl prý estébácké praktiky a choval se, jako by nehlídal Ivetu, ale minimálně amerického prezidenta Obamu!

Fotografování bylo na koncertě na příkaz Rychtáře zakázáno. Nikoli však pořadateli, nýbrž samozvaným šéfem akce Josefem Rychtářem. „Foťák jsme museli na jeho rozkaz odnést do auta,“ prozradila Marie Stypková, jež přitom měla s Ivetou domluvený rozhovor a chtěla pořídit ilustrační snímky z koncertu. Jiné novináře, byť měli zakoupenou vstupenku,  „vládce hor“ Rychtář hned u vchodu vyhazoval a jiné, kteří se potupně a nenápadně snažili vmísit do davu, při pořízení prvních záběrů vyváděl jak malé uličníky.

Když Marie viděla všechny kolem sebe, jak fotí a dokonce natáčí videa, poslala kolegu do auta pro foťák. Bohužel se ale střetl s velitelem akce. „Okamžitě byl u něho Rychtář a odvedl si ho jako malého pitomce do předsálí. Tam musel před jeho očima smazat fotky, dokonce i ty, na nichž byli zobrazeni jiní vystupující plesu. Ani to ale Rychtářovi nestačilo a kolega mu musel vytáhnout z foťáku kartu,“ prozradila slečna Marie, která byla v naprostém šoku a snažila se Rychtářovi domluvit. Ten ale opět zaútočil a začal jí prý vyhrožovat.

„Vydala jsem se za Rychtářem, abych mu řekla, že mu na nějaký rozhovor kašlu, a vyzvala ho, ať mi vrátí kartu z foťáku. ,To si vyřídíme až po koncertě vzadu, madam,' opakoval,“ tvrdí redaktorka místního týdeníku 5+2 dny. Ta se naštvala a ochraniteli Bartošové pěkně od plic řekla: „Pane Rychtáři, musím vám říct, že Ivety je mi kvůli vám upřímně líto, když žije s takovým…,“ reagovala s myšlenkou na určitou část mužského těla.

Za své chování si Rychtář už vysloužil ostrou kritiku od manažera Zdeňka Obhlídala, který přijel s ním a Ivetou v jednom autě, a Josefovi vyčítá, že se choval jako sprosťák.

Reklama

Další články

Načítám