Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaké jsou aktuální módní trendy pro letošní podzim? Světoví návrháři se shodují – nebojte se vínových barev a pestrých vzorů, velkým hitem je i kůže. Ať jsou vám aktuální trendy blízké nebo ne, radost z vybírání je nejdůležitější. Dopřát si luxus vysněného oblečení a nenarušit rodinný rozpočet - to chce velký talent. Skrz.cz proto představuje novou sekci světové módy za dostupné ceny.

Trendové svetry a mikiny - nebojte se vzorů a barev. Dámská mikina Gas se slevou 54% za 1159 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dejte sbohem pracnému hledání značkového oblečení za přijatelné ceny. Našli jsme ho totiž za vás. Vsaďte na ověřenou kvalitu bez kompromisů, pečlivě pro vás vybíráme exkluzivní nabídky trendových oděvů od těch nejuznávanějších módních značek. Například dámskou mikinu Gas s vkusným vzorem.

Nakupujte 24 hodin denně, móda na Skrz.cz nikdy nespí! Exkluzivní dámské i pánské oblečení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Módní inspiraci sbíráme ze všech slevových serverů, které spolupracují s prověřenými dodavateli. Máte tak vždy záruku originálního původu oblečení s garancí vrácení zboží do 14 dnů bez udání důvodu. Registrovaní zákazníci navíc nákupem přes Skrz.cz sbírají věrnostní zlaťáky, které mohou uplatnit na speciální odměny.

Každý den nové zboží. Zvýrazněte se barvami. Dámská červená károvaná bunda Alpine Pro za 999 Kč. Sleva 51%!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nabídka kvalitního oblečení je časově omezená a neustále se mění. Nepřestává tak být aktuální a zajímavá s ohledem na roční období a módní trendy. Právě teď jsou hitem například podzimní kabátky a bundy. Podzim 2012 fandí barvám a vzorům. Podívejte se.

Vybírejte rozmanité šperky s obrovskou slevou. Dámský stříbrný prsten Bague a Dames s kamínkem za 499 Kč. Sleva 51%!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hýřivá rozmařilost podzimních barev přímo vybízí k radosti z oblékání. Podtrhněte svou eleganci módními doplňky. Aktuální kolekce šperků, náušnic, prstýnků, hodinek a dalších vkusných doplňků se vám představuje v sekci doslova překypující třpytem a krásou. Líbí se vám stříbrný prsten Bague a Dames s kamínkem?

Bezpečné nakupování na prvním místě! Udělejte si radost bez obav. Podívejte se na aktuální kolekci módních kozaček a holínek!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na vaše pohodlné a bezpečné nakupování dohlíží ochránce zákaznické spokojenosti Ombudsman Skrz.cz. Z pohodlí domova tak můžete oživit šatník nejen sobě, ale udělat radost i svým známým. Vaše bezpečí a spokojenost je na Skrz.cz vždy na prvním místě.

Další články

Načítám