Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvaačtyřicetiletý americký herec Matthew McConaughey byl nejen ženami, ale i mnohými muži obdivován díky své svalnaté postavě, na které si nechával záležet možná až příliš. Po té však dnes nezbylo ani památky. McConaughey je zkrátka profík a svou roli - postavu Rona Woodroofa nemocného AIDS, bere velmi vážně. Součástí smlouvy a scénáře bylo zhubnout 14 kilogramů a tady vidíte výsledek...

Matthew dnes skutečně vypadá jako nemocný muž na pokraji svých sil. Tento dojem ještě umocnil v neděli, když se vydal na procházku po texaském Austinu se svými rodiči a zdálo se, jakoby se ještě nemohoucně opíral o maminku.

Přitažlivý herec, který nedávno zářil na plátnech kin po celém světě jako vysloužilý striptér Dallas ve snímku Bez kalhot, jako kdyby během několika týdnů zestárl o spoustu let. O víkendu zdálky v zastaralém outfitu a v džínové hučce připomínal spíš vrstevníka svého otce než hollywoodského krasavce v nejlepších letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám