Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Výsledky tvrdé práce na své postavě představila dříve ‚oplácaná‘ návrhářka a módní kritička Kelly Osbourne. Sedmadvacetiletá Angličanka dramaticky zhubla v roce 2010, kdy se jí rovněž podařilo vymanit z přezdívky ‚tlustá rozmazlená dcera Ozzyho Osbourna‘. Vzhledem k její malé výšce je na postavě vidět každá drobná vada. Je tak jasné, že má za sebou kus cesty. Jenže je její figura tak dokonalá, aby v pořadu Fashion Police na televizi E! nevybíravě kritizovala jakýkoli nedostatek svých slavných kolegyň?

Známá provokatérka s prořízlou pusou a fialovým přelivem ve vlasech se v sobotu koupala u hotelového bazénu na Havaji v neonově zelených bikinách. Společně s ní si relax na exotickém ostrově užívali i její mladší bratr Jack se snoubenkou Lisou Stelly, s níž má půlroční dceru Pearl Clementine. Ani Kelly nebyla na dovolené bez své lásky. Za ruku se stále vodila se svým dlouhovlasým partnerem Matthewem Mosshartem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám