Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další důkaz o tom, že šoková terapie je jednou z nejúčinějších, je příběh dvaadvacetileté Britky Jenn Brady. Té před rokem lékař sdělil, že je obézní. Jelikož si to mladá studentka do té doby neuvědomovala, informace ji zaskočila a se svými pětaosmdesáti kilogramy se začala cítit nepříjemně.

Vše přitom odstartovalo plíživě, a to se začátkem studií na vysoké škole. Jenn se stravovala nezdravě a hlad zaháněla ve fast foodech, případně čokoládou nebo brambůrkami. Jak sama přiznává, nikdy nebyla úplně štíhlá, ale v té době začala její váha pomalu stoupat.

Mladá žena tak po nepříjemném sdělení lékaře rázem začala hlídat své stravovací návyky a navíc se přihlásila na hodiny pole dance. Její mladý organismus na změnu zareagoval téměř okamžitě, a tak se ručička na váze po roce snažení zastavila na pětašedesáti kilogramech. Jenn navíc prý stále hubne. Z původní velikosti oblečení 44 se nyní s přehledem dostane do 38.

Tanec u tyče jí navíc doslova nadchl, a jelikož se mu věnovala poctivě, podařilo se jí stát dokonce instruktorkou. Zanedlouho se navíc chystá účastnit i mistrovství v této poměrně nové, ale o to populárnější gymnasticko-taneční disciplíně.

Reklama

Další články

Načítám