Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Paní Ivana se přihlásila na výzvu Simony Krainové o soutěž o skutečnou proměnu těla. Sice sama nevěřila, že by byla vybrána, ale proč to nezkusit.

Estetická klinika YES VISAGE

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Estetická klinika YES VISAGE ve spolupráci s předním dámským časopisem vyhlásila soutěž o proměnu se Simonou Krainovou.

12 cm a 10 kilo dole? Jak?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

"Uvěřila jsem, že to není sen, až když jsem se potkala se Simonou, která mi předala poukaz na proměnu. Byla jsem se Simonou! A ve skutečné estetické klinice, nikoliv někde v salonu, kterých jsem už vyzkoušela mnoho," vzpomíná s úsměvem paní Ivana. Nejvíce byla Ivana zvědavá, jak si poradí s jejím bříškem a zevními stehny. Ano, několikrát držela diety, zkoušela cvičit, ale ženy vědí, že jsou místa, která se vás prostě drží, ať děláte, co děláte. A ačkoliv paní Ivana už dlouhodobě zápasí s těmito problémovými partiemi, nikdy by nepodstoupila plastickou operaci nebo nějaký složitý chirurgický zákrok či liposukci. Jak tedy těch 12 cm a 10 kilo z oblasti stehen a bříška zmizelo?

Do druhého dne ve 20 let starých džínách!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klinika YES VISAGE jako největší specialista na neinvazivní a miniinvazivní zákroky provádí jako první v České republice světovou novinku - laserem asistovanou liposukci 2 v 1 - SlimLipo - moderní ambulantní a bezbolestnou technikou permanentního odstranění nahromaděného podkožního tuku. Dokáže odstranit jakékoli množství přebytečného tuku v jakékoliv problémové partii v rámci jednoho zákroku a zároveň ošetřenou kůži efektivně stáhne a navrátí její elasticitu. V oblasti nohou dokáže zároveň odstranit také celulitidu. Skutečné odstranění tuku. A to vše bez narkózy, bez modřin, bez hospitalizace v nemocnici a hlavně trvale! Už druhý den se můžete jít sama bez jakýchkoliv omezení pochlubit ve 20 let starých džínách kamarádkám. To byl i případ paní Ivany, která oblékla své staré džíny. "Je to zázrak!" popsala nám Ivana, která nevěřila, že by to opravdu mohlo být tak jednoduché.

Bříško dole po vzoru Simony

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro oblast bříška vyzkoušela paní Ivana neinvazivní kryolipolýzu Zeltiq, se kterou má zkušenosti i Simona Krainová. Ta přiznala, že i ona sama byla z výsledku nadšená, když díky kryo Zeltiq zhubla 7 cm přes bříško po prvním porodu, a to bez jakéhokoli omezení. Kryolipolýza Zeltiq je nejúčinnější plně neinvazivní redukce tuku vůbec. V Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě, ve všech těchto městech provozuje tuto patentovanou technologii pouze klinka YES VISAGE.

Jak si váhu udržet?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Paní Ivana štěstím jenom září, má postavu, v jakou už ani nedoufala a 10 kilo dole. Přitom se nemusela nechat týrat týmem chirurgů. Ba naopak! "Kdybych věděla, že je to tak jednoduché, už bych do toho šla dávno," sdělila nám Ivana. Ivana je dnes mnohem sebevědomější a sama přiznává, že i šťastnější. Ale nechce usnout na vavřínech a chce už i sama pokračovat tak, aby vše zůstalo, jak je nyní. Svěřila se do rukou výživového a nutričního specialisty, kterého s úspěchem využívá na klinice YES VISAGE také třeba zpěvačka Marta Jandová či Alice Bendová. Nic už neponechá náhodě.

Další články

Načítám