Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Svých pih by se asi ani sama nedopočítala, přesto má půvabu na rozdávání. Jana Kvardová (22) z Jilemnice má ambice stát se jednou z ikon českých módních mol. A i když jde vlastně o konkurentku, pomoci jí do začátku chce Dominika Mesarošová (38). „Jana má fantastickou postavu a jako jedna z mála pihovatých holek je i krásná,“ tvrdí zkušená modelka. Podívejte se do fotogalerie na fotky Jany, zda má Mesarošová pravdu!

Kvardová se stala vítězkou castingu, který Mesarošová pořádala a jehož finále proběhlo v Egyptě. Tam sezvala devítku krasotinek a mezi nimi vybírala jednu slečnu, které chtěla pomoci v modelingu. A přesvědčivě vyhrála právě na první pohled nepřístupná Jana.

„Líbí se mi její fantastická postava, krásné zelené oči i její výraz. A navíc se rychle učí a má v sobě velkou pokoru. Za týden, kdy jsem holky učila choreografii a další věci, ukázala obrovský pokrok. Vyhrála zaslouženě,“ myslí si Mesarošová, která má s vítězkou velké plány. Chce změnit její vizáž a dojde i na plastiky. „Je to normální holka, s kterou se mi výborně spolupracuje. Z její proměny si lidé sednou na zadek,“ dodala Dominika.

Uvidíme, zda se jí podaří udělat z již dnes opravdu zajímavé kočičky stálici českého modelingu…

Reklama

Další články

Načítám