Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Miley Cyrus (31) zvládá vztahovou krizi se snoubencem Liamem Hemsworthem (23) překvapivě dobře. V pátek si například užívala horkého kalifornského počasí s přáteli u bazénu v Palm Desert, který patří k hotelu, kde se celá partička na pár dní ubytovala.

Ještě před několika týdny přitom seriálová Hannah Montana plánovala s hereckým kolegou svatbu a netajila se obdivem nad tím, jak sexy jí stále připadá.

Začátkem měsíce ale vyšly na povrch informace o tom, že Liam se během oscarové párty choval až příliš vřele k o dvanáct let starší herečce January Jones. Měli se objímat a dokonce i líbat. Jen o pár dní později byla pro změnu paparazzi zvěčněna Miley, jak v autě odjíždí s cizím mužem.

Minulý týden hrdina snímku Hunger Games odletěl do rodné Austrálie načerpat síly oblíbeným surfováním, ale své auto stále nechal stát před domem Miley. Podle posledních zpráv už po víkendu herec svůj zeleno černý Ford Mustang přeparkoval neznámo kam.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám