Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úspěšný obchod je o dobrém nápadu a ten německá firma G-Spirits rozhodně dostala. Do prodeje se tak zanedlouho dostane limitovaná edice alkoholu, který údajně před natočením do lahví tekl za dodržení přísných hygienických opatření po ňadrech krásných modelek a Playmate. V nabídce bude hned několik druhů ‚dobrého pitiva‘ od rumu přes vodku až po whisky.

Na své si tak přijdou jak milovníci žen, tak i ti, kteří si umějí vychutnat sklenku kvalitního alkoholu. Každou lahev zdobí nahý portrét některé z krásek, které originálnímu počinu propůjčily svá těla. A kdo že si po sobě nechával stékat lahodnou tekutinu? O rum s názvem Rum No. 1 se postarala třiadvacetiletá modelka Amina Malakona. Dvanáctiletá skotská whisky tekla po ňadrech půvabné maďarské Playmate z roku 2012 Alexy Vargy a vodka poznala křivky blonďaté modelky Evelin.

Postupně by se mělo vyprodukovat pět tisíc lahví každého druhu. Ke každé z nich v přepočtu za více než tři tisíce korun zájemce získá i certifikát o autenticitě a fotografii modelky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám