Hlavní obsah
Článek

Časopis Forbes každoročně vydává žebříček nejvlivnějších světových celebrit a ani letošní rok nebyl výjimkou. Pro rok 2013 na samém vrcholu stanula již podruhé za sebou americká moderátorka a nejlépe placená žena Hollywoodu Oprah Winfrey.

Devětapadesátiletá Oprah je v této sféře stálicí, která je jen čas od času sesazena z trůnu někým jiným. V roce 2011 se to například podařilo zpěvačce Lady Gaga (38), která tak odsunula Winfrey na druhou příčku.

Bez jediného procentního bodu totiž rovná polovina hlasujících čtenářů usoudila, že největšího vlivu stále dosahuje slavná moderátorka, a to přitom lidé mohli vybírat celkem z 7500 osobností.

Oprah se v lednu ve své talk show na vlastní televizní stanici OWN například podařilo z cyklisty Lance Armstronga vymámit přiznání, že po celá léta užíval doping. V rozhovorech se jí rovněž dokázaly otevřít hvězdy jako Beyoncé nebo Rihanna, která s pláčem přiznala, že stále miluje Chrise Browna a po několika měsících s ním opět začala randit.

Na dalších příčkách žebříčku se umístili samí filmoví režiséři. Jako druhý skončil Steven Spielberg následován Martinem Scorsesem, Ronem Howardem a Georgem Lucasem, který uzavírá finální ‚top pětku‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám