Hlavní obsah
Článek

Herečka Markéta Hrubešová (52) slavila své jednačtyřicáté narozeniny a uměla si vybrat den. Narodila se totiž ve stejný den, kdy se slaví největší irský svátek, tedy na sv. Patrika. Tento populární svátek slaví lidé nejen v Irsku, ale po celém světě.

Již tradičně se tak slavilo i v Praze. Největší party proběhla v Roxy v Dlouhé ulici, která se v tento den proměnila v Jameson Zone. Markéta Hrubešová společně se svým manželem Davidem Krausem dorazili na večírek, a oslavili tak najednou hereččiny narozeniny i oblíbený irský svátek.

Markéta dostala nádherný dort ve slaném provedení, jak ho má nejraději. Slané totiž preferuje před sladkým. Měli jsme možnost jí jako první popřát.

„Narozeniny společně s oslavou sv. Patrika slavím úplně poprvé. Vždycky jsem jen ze svých oslav chodila kolem klubů, kde se slavil, nebo jsem se pak doma dívala na zprávy ze světa, kde probíhaly mohutné oslavy. Ale vždycky jsem měla tak trochu radost, že se tak vlastně slaví i mé narozeniny," říká charismatická herečka Markéta Hrubešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám