Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) se rozhodla představit svoji novou kapelu a pokřtít desku v den, kdy se to příliš nehodilo. Všechny totiž zvala na sobotu, kdy se zároveň předávaly ceny Anděl, takže šance mít na akci média zabývající se muzikou byla mizivá.

"Mně to nevadí. Nechci se přizpůsobovat, aspoň jsem originální," domnívala se Míša před akcí, na níž se křtila její deska Little Mirrors se skupinou The Trek. Do Hard Rock Café tak dorazili především její fanoušci a pak ještě ti, kdo mají rádi kapelu One Life, kde zpívá přítel moderátorky Marty Ondráčkové Jakub Dřímal. Ten totiž Míše desku křtil a poté sám na pódiu vystoupil.

Nejzajímavějším zážitkem bylo vedle muziky to, že se Nosková rozhodla návštěvníky odměnit za účast také mini striptýzem. Byli jsme zvědaví, kam až si zvedne tričko, aby všem ukázala, jak má ploché bříško poté, co shodila dvacet kilogramů. A zvedla ho docela vysoko!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám