Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Eva Pilarová (†80) je se sebou spokojená. Svůj vzhled připisuje radosti z práce. V jednom má ale jasno. "Až se stane, že nebudu moci zpívat, potom seschnu a bude rychlý konec," tvrdí Pilarová. Letos slaví sedmadvacet let manželství s tanečníkem Janem Kolomazníkem. "Nesnaží se mě předělávat k obrazu svému, proto jsme se ještě v životě nepohádali," přiznává potřetí vdaná zpěvačka. V galerii si prohlédněte proměnu Pilarové a dalších osobností na slavné světové ženy a muže.

Eva Pilarová se stala jednou z tváří kalendáře Proměny 2011, ve kterém se známé české osobnosti mění na hvězdy především celosvětového formátu. Letos můžeme vidět například Lucii Bílou (58), Adelu Banášovou (43), Halinu Pawlowskou, Marthu Issovou, Chantal Poullain, Dana Batulkovou a další.

A právě Pilarová s Poullain, šéfkou Nadace Archa Chantal, pro niž kalendář Petr Kurečka s Markem Škarpou vytvořili, se společně se zpěvačkou Tonyou Graves zúčastnily o víkendu v pražském Europarku autogramiády výstavy fotografií z kalendáře na letošní i minulý rok. Modelka Andrea Kloboučková se zase stala šéfkou poroty doprovodné akce, při které náhodné návštěvnice obchodního centra budou moci každou květnovou sobotu vyhrát celkovou proměnu svého vzhledu.

Reklama

Další články

Načítám