Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Celebrity nám pomalu, ale jistě přestávají stárnout, neboť se na nich čas přestává podepisovat a zázračně nám hubnou před očima. Ale víme čím to je? Nebo to jen tušíme?

Dobře utajovaná liposukce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nedávno vyšel v Americe článek, kde se špičkoví lékaři předních estetických klinik vyjadřovali k tomu, které celebrity podstoupily liposukci nebo estetickou změnu. V článku padala jména jako Demi Moore, Naomi Cambell, Beyoncé, Jennifer Lopez či třeba Britney Spears. Mnohé z celebrit však tyto zákroky popírají. Odborníci přiznali, že je dnes mnohem jednodušší i takový zákrok, jakým je liposukce, skrýt a dobře utajit. A to právě díky jejich moderní formě liposukce, která už člověka nevyřadí ani z běžného života, ani nevyžaduje pobyt v nemocnici.

Jak mít nejsnáze hubenou postavu?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Takovou metodou a v současnosti nejmodernější formou liposukce je laserem asistovaná liposukce SlimLipo. To je přesně ten případ, který vám umožní mít už 2. den o 3 konfekční velikosti menší šaty a být ve formě tak, aby nikdo nic nepoznal. Navíc odborníci vysvětlili, že SlimLipo je jediná liposukce na světě, která se díky technologii 2 v 1 vypořádá i s povolenou kůží. To znamená, že žádné projevy povolené pokožky po zmizení tuků jako u jiných liposukcí se neprojeví ani pod drobnohledem kamer novinářů. Asi nebude náhodou, že v Česku a na Slovensku tento zázrak, kterým laserová liposukce SlimLipo bezesporu je, naleznete právě na klinikách YES VISAGE. I tam si celebrity, tedy ty české a slovenské, podávají dveře. Kliniky YES VISAGE v Praze, Brně Ostravě a Bratislavě jsou s využitím nejmodernějších postupů expertem na formování postavy u nás.

Kam za nejoblíbenější liposukcí v Česku?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zeptali jsme se MUDr. Martina Paciorka, čím je SlimLipo tak výjimečné. "Laserová liposukce SlimLipo je v současnosti absolutní hit mezi liposukcemi a je o ni opravdu veliký zájem. Navíc tato liposukce není už dávno jen výsadou celebrit, ale naopak díky jejím skvělým vlastnostem je to metoda dostupná pro všechny, neboť při naprosto minimálně invazivním zákroku, který je proveden ambulantně, tedy bez nutnosti hospitaliazace v nemocnici a bez narkózy, lze odstranit jakékoliv množství přebytečného podkožního tuku v rámci jednoho zákroku v ošetřované partii. Nejvíce oproti ostatním formám liposukce klienti oceňují, že SlimLipo je opravdu liposukce šetrná a bezbolestná, rychlá, komfortní a bez modřin a hlavně vás tedy ani nevyřadí z běžného života, a je tak i snáze utajitelná. Obrovským plusem je samozřejmě také působení samotného laseru na pokožku, který ji stáhne k tělu a navrátí jí zpět její pevnost a pružnost. Málokdo také ví, že řešit touto liposukcí lze kromě klasických partií jako bříško, boky či stehna například také paže nebo třeba podbradek a dvojitou bradu," vysvětlil nám MUDr. Martin Paciorek z kliniky YES VISAGE.

Kdo liposukci přiznal?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další velice oblíbenou metodou hubnutí, jak ve světě, tak i u nás, je pak Kryolipolýza Coolsculpting patentovaným přístrojem Zeltiq. "Jedná se o zcela neinvazivní metodu k odstranění přebytečných tukových zásob v oblasti bříška a boků, tedy bez jakéhokoliv zásahu do pokožky. Kryolipolýza Coolsculpting patentovaným přístrojem Zeltiq má největší rozsah účinnosti a úbytek tukové tkáně mezi neinvazivními metodami vůbec. V Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě, ve všech těchto městech, provozuje tuto patentovanou technologii právě naše klinka YES VISAGE a využilo ji zde již také mnoho celebrit," vysvětlil nám MUDr. Pavel Boček. Mezi těmi, kteří si k hubenější postavě pomohli kryolipolýzou Zeltiq Coolsculpting v YES VISAGE a netají se tím, je například topmodelka Simona Krainová, zpěvačka a herečka Kateřina Brožová, Miss Kateřina Sokolová nebo Eliška Bučková či třeba herečka Alice Bendová.

I sami doktoři se zkrášlují

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po hubené postavě však netouží jen celebrity a běžní klienti kliniky, ale i sami její lékaři. Přední lékař kliniky YES VISAGE MUDr. Pavel Boček hubnul také pomocí Kryolipolýzy patentovaným přístrojem Zeltiq. Její účinky si tak sám vyzkoušel na vlastní kůži, tedy respektive tuky v tomto případě. Laserová liposukce SlimLipo je na klinice také populární, vedoucí lékařka estetické deramtologie MUDr. Monika Kavková, která se stará o klienty řešící omlazení a obličej, nabízí SlimLipo klientům, které trápí podbradek a dvojitá brada. Sama si SlimLipo vyzkoušela na sobě v oblasti paží. S výsledkem a jednoduchostí zákroku byla také velice spokojená. Oba se schodují na tom, že být mladší a krásnější je dnes již mnohem jednodušší, než by se mohlo zdát.

Další články

Načítám