Hlavní obsah
Článek

Každý pátý z nás už si pravidelně objednává přes internet jídlo až domů. Další díky revoluční službě DameJidlo.cz přibývají. Ušetřený čas pak nejčastěji věnujeme své rodině a zanedbávaným koníčkům. Podle zjištění internetové služby DameJidlo.cz totiž Čechy po náročné práci přestává bavit ještě doma trávit hodiny v kuchyni při přípravě jídla, navíc s nejistým výsledkem, a pak s kupou špinavého nádobí.

Kvalita na prvním místě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

DameJidlo.cz je novinkou na českém internetu, kde si můžete jednoduše objednat jídlo domů nebo do kanceláře. Nemusíte mít u sebe ani hotovost, protože skoro u všech restaurací můžete platit online kartou. Restaurace již důkladně prověřili zákazníci před vámi, takže se nemůžete spálit. DameJidlo.cz vám jako jediné garantuje, že dostanete kvalitní a teplé jídlo. A hlavně se nepohádáte, kdo bude umývat nádobí! Zadejte na DameJidlo.cz svou ulici a budete překvapeni, z kolika restaurací si můžete objednat!

Zpříjemněte si život

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Místo hodin strávených v kuchyni si můžete dát volno a nechat si dovézt kvalitní a teplé jídlo až pod nos. Odpočívejte s rodinou nebo si pusťte film. Prostě se mějte rádi a nelamte si hlavu se složitými recepty, které se jmenují spaghetti quadri con aglio, olio e peperoncino! Raději si tuhle dobrotu objednejte u italských šéfkuchařů. Jídlo dorazí co nevidět. Ostatně o víkendu i v týdnu máte spaghetti, mexické fazole, indické tikka masala, hamburgery, českou svíčkovou nebo vietnamskou polévku již za 30 minut na stole. A to se vyplatí! Neztrácejte čas nad uměním, kterému lépe rozumí zkušení gastronomové.

Nemůžete sáhnout vedle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zatímco při přípravě zahraničních pochoutek většina Čechů opravdu sahá vedle, při vybírání restaurací na DameJidlo.cz se splést prostě nemůžete. Nabídka restaurací se neustále aktualizuje na základě zákaznických hodnocení, takže s blafem se tam nesetkáte. Učte se od mistrů a jezte od nich třeba každý den. Hlavně se nenechte „oblafnout“ čecháčkovským stylem á la Babica - tedy když nemáte citron, dejte tam limetku, a když nemáte limetku, dejte tam cibuli, a když nevíte, co je cibule, stačí sojovka – však to znáte.

Další články

Načítám