Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V neděli se definitivně rozhodlo, jak bude vypadat finálová dvanáctka soutěžících Nové éry SuperStar. Prostřednictvím esemeskového hlasování vyhnali diváci z kola ven čtyři soutěžící.

Prvním, jehož jméno moderátoři během vyřazování vyslovili, byla Karolína Vrbová. „Čekala jsem to po hodnocení poroty. Asi mě zradil špatný výběr písně," prohlásila smutným hlasem šestnáctiletá Karolína. Právě Vrbová se se svým vyřazením ze soutěže vyrovnávala nejhůře. Před kamerami se ještě držela, ale v zákulisí propadla v usedavý pláč. Uplakanou dívku musely konejšit její spolubydlící z vily.

Druhou vyřazenou se stala Ladislava Maníčková. „Asi jsem lidem nebyla sympatická. Nevadí, i tak děkuju za tuhle příležitost," prohlásila zpěvačka, které nikdo neřekne jinak než Lili.

„Odcházím se vztyčenou hlavou, moc jsem si to tady užil," pronesl hrdě Honza Zamec, když zjistil, že do finále nepostupuje. S nehranou pokorou se se svými fanoušky rozloučil i Mário Bendík: „Chtěl bych poděkovat lidem, kteří mi poslali hlasy, i těm, kteří mi je neposlali. Hudbě se budu věnovat dál."

Reklama

Další články

Načítám