Hlavní obsah
Článek

Bývalá manželka Ladislava Štaidla Áňa Štaidlová, která se s hudebníkem rozvedla poté, co si před lety začal s Ivetou Bartošovou, neprožívá zrovna lehké období. Nejprve zažila okradení a pak se musela smířit se ztrátou tatínka. „Jsem naštvaná na policii, že v případě krádeže kabelky nic nedělá,“ zlobí se Štaidlová.

K okradení došlo v druhé třetině září brzy ráno před jejím domem. „Měla jsem v autě na sedadle položenou kabelku a šla si něco vzít z kufru. Široko daleko nikdo jiný nebyl, jen pejskař, sedmnáctiletý Rom s tlustou jorkšírkou Sárou. Znali jsme se od vidění, tak jsme se pozdravili. Prošel kolem auta, pak se vracel pro psa a nakonec zmizel. A s ním i moje kabelka,“ zuří Štaidlová, která přišla o všechny doklady, mobil se všemi kontakty, hotovost přes tři tisíce korun a fotoaparát.

„Policie vyčíslila škodu přes třináct tisíc korun. Velmi brzy jsem zjistila, jak se ten zloděj jmenuje a kde bydlí, a šla to nahlásit na policii. Ale od té doby je ticho po pěšině. Doteď ho policie nevyslechla,“ tvrdí Štaidlová s tím, že ji rozčiluje diskriminace naruby.

O pár dní později se až z mailu bohužel dozvěděla, že zemřel její tatínek Václav Pleskot (†91), bývalý šéf Československého olympijského výboru. „Bylo to šílené období, tak teď už snad bude líp,“ věří Áňa Štaidlová.

Reklama

Další články

Načítám