Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Sobotní nebezpečně vyhlížející autonehoda zpěvačky Ivety Bartošové (†48), kterou její manažer a prý stále ještě přítel Josef Rychtář (65) spolu s dalšími třemi spolucestujícími ohrozil na životě, když na kluzké vozovce nezvládl řízení a naboural nedaleko Valašského Meziřící do škarpy (prý kvůli pocitu, že ho honí novináři), rozhodla o tom, že zpěvačka přišla o dalšího člověka ze svého týmu. „Do doby, co bude s Rychtářem, musím bohužel s Ivetkou ukončit spolupráci. Málem mě to stálo život. Pepa se zbláznil,“ tvrdí zvukař a manažer Zdeněk Obhlídal, který Ivetu doprovázel na vystoupení ve Frenštátu pod Radhoštěm.

„Jsem rád, že jsem vyvázl z bouračky pouze se šrámy a pohmožděninami. Byl to nepopsatelný okamžik, když auto ustřelilo ze silnice v zatáčce na náledí a ve vteřině rána a ticho,“ napsal si na svůj Facebook Obhlídal. O Rychtářovi, který je podezřelý, že před nehodou pil, se rozmluvil až před kamarády.

„Do té akce mi připadal absolutně v pohodě a nechápal jsem, co proti němu novináři mají. Ale na plese se k nim choval tak neuvěřitelně sprostě, že jsem to nikdy nezažil. Nenechal si vysvětlit, že dělají jen svou práci a choval se tak, jako by chtěl místním ukázat, jak velkou má moc. I Iveta mi řekla, že moc dobře ví, že jí svým chováním Josef jenom strašně ubližuje,“ svěřil se svým přátelům po nehodě otřesený muž, který dříve spolupracoval se Sámerem Issou a nyní pečuje třeba o Lunetic. „Vzali si sebou kamaráda Standu, ten byl nadšený, že je na takové události, a bohužel Rychtářovi v jeho útocích na novináře zdatně sekundoval,“ prohlásil prý Obhlídal.

Podle něj nic nenasvědčovalo tomu, že by auto, v němž seděl i s Ivetou, již zmiňovaným Standou a dokumentaristkou Primy Simonou, pronásledovali novináři. „Měli zkrátka jen stejnou cestu. Museli jsme jim připadat vtipní, když jim Pepa velkou rychlostí bez zodpovědnosti za lidi, které veze, ujížděl, a pak zabloudil, takže jsme se cestou často potkávali. Za nehodu může jednoznačně Josef Rychtář, ne média,“ uvedl muž, který je na Rychtáře za jeho chování neskutečně rozzlobený.

„Jsem celý polámaný, první noc byla hrozně bolestivá. Ještě, že jsem se při nárazu chytnul madla, jinak by ten náraz byl ještě horší. Nakonec jsem vypadl z auta ven. Nic vážného se mi ale nestalo,“ prozradil svým známým. Pro Ivetu měl ale na rozdíl od jejího přítele jen slova chvály.

„Chovala se bezvadně, byla připravená a lidé ji freneticky přivítali. Bylo to krásné vystoupení. Škoda, že jí to její přítel tak zkazil,“ dodal muž, který se v sobotu nad ránem podruhé narodil a na svém Facebooku poděkoval doktorům, kteří se o něj postarali nad rámec povinností.

Reklama

Další články

Načítám