Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Super.cz jste již mohli zhlédnout zamilovaný videoklip, který Patrik Rytmus Vrbovský (47) tajně připravil k ročnímu výročí s Darou Rolins (51).

Nám se podařilo získat zpěvaččinu bezprostřední reakci těsné poté, co originální vyznání lásky zhlédla. „Právě jsem se vzbudila. Jsem dojatá, je to krásný úlet. To pro mě nikdo nikdy neudělal. Je to nejhezčí dárek, který může ženská od chlapa dostat,“ prohlásila zpěvačka, která je prý šťastná, že má tak skvělého muže.

Bylo evidentní, že rapper měl vše perfektně připravené. Klip s láskyplným vyznáním totiž zpěvačka podle jeho plánu dnes ráno po probuzení viděla v Madridu. Do Španělska odjela popová diva se svou manažerku Evou Skallovou za pracovními povinnostmi.

Zpěvačka nám potvrdila, že neměla ani tušení, že její miláček pro ni natočil podobný videoklip. „Patrik mi jen řekl, ať si s sebou nezapomenu zabalit sluchátka,“ směje se Dara.

V Rytmusově textu se dozvíte, jak proběhlo seznámení s Darou, jak si celý týden vyměňovali textovky, ve které restauraci došlo k prvnímu společnému rande a rapper neopomene připomenout ani zpěvaččinu dceru Lauru. „Je tam všechno, nezapomněl na nic,“ směje se rozzářená Dara, která neskrývá dojetí.

Reklama

Další články

Načítám