Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tady je důkaz jejich lásky. Moderátorka Kateřina Kristelová (44) a internetová hvězda Kamil Bartošek alias Kazma jsou oficiální pár. A za sebou mají první společnou dovolenou. Kamil svoji lásku pozval na týdenní dovolenou na zaoceánské obří lodi. Obráželi spolu řecké ostrovy.

Kristelová a Kazma svůj vztah dlouho popírali. A to spolu randí již několik měsíců. Kateřina měla bolavé srdce po rozvodu s hokejistou Martinem Tůmou, a tak dlouho s novým vztahem váhala. "Kamil mě přesvědčil. Choval se ke mně jako k princezně. Byl mi v těžké situaci obrovskou oporou," řekla Super.cz Kristelová.

Dovolenou si pár užil. "Na dovolené jsem nebyla celé léto, rozváděla jsem se a hodně jsem pracovala. S Kazmou jsme jeli do Benátek, kde jsme strávili dvě noci a potom na nás čekala obrovská loď, se kterou jsme se plavili po řeckých ostrovech, relaxovali jsme. Zamilovala jsem se do Santorini, kde bych i ráda nafotila svůj další kalendář," prozradila moderátorka.

"Užila jsem si dovolenou s klukem, který mě miluje. Baví mě a líbí se mi i to, že je mu úplně jedno, co si o něm myslí okolí nebo píšou novináři. Není ani mým kolouškem nebo hračkou. Je respektovanou internetovou ikonou i obchodní značkou a nikdo nemusí mít strach, že by se o sebe nepostaral. Mám se s ním skvěle," dodala Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám