Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladinká zpěvačka Monika Bagárová (29) výrazně změnila image. Z nevinné dívenky se i s přispěním svého stylisty stává sexy dračicí. Natočila dost svůdný videoklip a rafinované outfity začala nosit i do společnosti. "Myslím, že to přišlo s věkem," řekla Super.cz Monika.

"Mám ale svoji hranici, za kterou bych nezašla. To jsou třeba hodně krátké červené nebo černé mini, ve kterých je dotyčné vidět až do krku," upřesnila Monika. Na předávání cen Anděl sice přišla v průsvitné halence, v níž jí byla vidět celá podprsenka, ale na tomto kousku oděvu netrvá.

"Když má žena pevná a hezká prsa, může si dovolit chodit bez ní. Ale zase nesmí být vidět úplně všechno," domnívá se zpěvačka. "Nemám ráda, když to pak vypadá vulgárně," míní zpěvačka, která je přes svůj neskutečný půvab od rozchodu s kolegou Benem Cristovaem (36) pořád single. "Jsem sama a dál bych soukromí nechtěla rozebírat," vyhýbala se nepříjemnému tématu.

A jak by se oblékla, kdyby se rozhodla svádět muže? "Asi abych byla sama za sebe. Do tenisek, tepláků a baseballky," smála se. "Anebo ne. Mám moc ráda eleganci," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám