Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák kapely Lunetic Vašek Jelínek po dlouhé době vyvedl do společnosti svoji manželku Marcelu. Brali se skoro před čtyřmi lety, před devatenácti měsíci mu porodila jeho prvního potomka, syna Vašíka.

Jeho krásná manželka vyrazila na párty v pořádně hlubokém výstřihu a vystavila své vnady. "Manželka má krásné přírodní silikony," řekl Super.cz Vašek Jelínek, který na svoji manželku pěje samé ódy. "Mám to štěstí, že jsem si našel nejen krásnou, ale také velmi chytrou ženu. Musím říct, že si manželství fakt užívám," řekl Super.cz Vašek Jelínek

Rodinka bydlí v Jablonci nad Nisou. "Přistěhoval jsem se sem před sedmi lety a jsem rád, že jsem vypadnul z Prahy. Co tam člověk vydělá, to utratí. Postavil jsem si tady nahrávací studio, točila se u mě i nová deska Luneticu. Točí se u mě spoty, reklamy, studio si pronajímají různí zpěváci," prozradil Vašek Jelínek.

"A také jsem tak trochu na mateřský. Manželka je hodně zaneprázdněná. S rodinou mají bižuterii a stavební firmu. Tak se u syna střídáme, jak to jde," dodal Jelínek.

Reklama

Další články

Načítám